Как работи

Как работи

Оnline митнически брокер

Освободи митнически твоето карго или пратка онлайн за минути в няколко лесни стъпки …

Бързо и Лесно.

  • Завършете регистрацията на Вашия профил за по-малко от 2 минути
  • Завършете митническото освобождаване за минути
  • Комуникирайте и сътрудничете с нашите сертифицирани митнически специалисти
  • Плащанията се извършват лесно и сигурно чрез кредитна или дебитна карта

Получавате копие на всички документи, включително фактура и уведомлението за митническо освобождаване на стоката

 

Първа стъпка Регистрация

В тази точка, е необходимо да си създадете профил и да пуснете искане за митническо освобождаване.

1) Посещавате нашата начална страница и натискате бутона Старт или Вход/Регистрация

2) Въвеждате Вашата електронна поща и парола по Ваш избор

3) Попълвате регистрационната форма и избирате Вашия статус на вносител (Лично, Търговска цел или Чуждестранен вносител)

Втора стъпка Стартиране на заявка

След регистрацията на Вашия профил, Вие сте готови да се възползвате от многото услуги, които предлагаме. За да стартирате заявка, просто натиснете бутона GREEN TILE и ни дайте малко информация относно Вашата пратка.

Не се притеснявайте, ако не разполагате с всичката необходима информация или документи в момента. Те могат да бъдат добавени от нашите агенти по всяко време.

Трета стъпка Работа с нашите агенти

След стартиране на заявката, Вие ще получите имейл с автоматично генериран номер, потвърждаващ, че е стартирана процедура за митническо освобождаване. До минути след това, ще получите втори имейл където ще Ви информираме за липсваща информация или документи.

Ако все още не сте подписали пълномощното, нашия агент ще Ви инструктира как да го направите.

Четвърта стъпка Изчакване на Вашето освобождаване

След като предоставите цялата необходима информация и всички документи Вашия агент ще се свърже с Вашата транспортна компания и ще се увери, че сме готови да получим митническите документи за освобождаване.

  • За да предотвратим забавяния, ние препоръчваме да въведете информация за кредитната Ви карта във Вашия профил. Ако не въведете тази информация, ще получите линк за плащане на посочения от Вас имейл, след като освобождаването бъде обработено.

Ние вярваме, че имаме най-краткото време за освобождаване на пратки след получаването на всички митнически документи, но не можем да освободим пратка, която все още не е пристигнала. Възможно е да разполагате с всички документи и Вашия агент да е потвърдил, че всичко е ОК, но стоките да не могат да бъдат освободени. Например Вашия кораб да е на няколко дни път до пристанището или камиона да пътува с закъснение по пътя или кой знае?! Търпението е добродетел и веднага след като има възможност за освобождаване на стоките, ще я използваме незабавно.

 

Пета стъпка Заплащане на Вашето освобождаване

След като Вашия агент създаде Вашата заявка, той/тя ще Ви изпрати фактура, също и връзка за онлайн плащане. Плащането може да бъде осъществено чрез кредитна карта (Visa/MasterCard), дебитна карта или банков превод. След потвърждение на плащането, данните ще бъдат предадени на митницата за освобождаване на стоката.

Това е! Вашите стоки са митнически освободени и продължават по своя път за доставка. Вие ще получите автоматично уведомление, чрез имейл съдържащ точната дата и час на митническото освобождаване на Вашите стоки.

След приключване на митническото освобождаване, можем да организираме и доставката на Вашите стоки директно до Вашия адрес с куриер.